switch-img

 

Modern Telemarketingbureau 

Nieuwe klanten zorgen voor de continuïteit van jouw bedrijf. Het identificeren en online researchen van waardevolle prospects is een specialisme. Bovendien kost het leggen en onderhouden van deze contacten in de beginfase veel tijd. Wij voeren voor jou de koude acquisitie uit en zetten daarbij je potentiële klant, product of dienst centraal. Saleshelden verhoogt jouw omzet door op een positieve manier kwalitatieve leads over te dragen die ‘sales ready’ zijn. Voor onze ABS-specialisten is dat hun tweede natuur.

Lees meer over onze aanpak

Wat is Account Based Sales?

Saleshelden - Account Based Sales kopie

Een moderne vorm van telemarketing

Er zijn meer dan genoeg organisaties die geïnteresseerd zijn in je producten of diensten. Maar hoe vind je die? Door jouw doelgroep op een menselijke manier te benaderen. Met kennis van zaken, probleemoplossend en concreet.

Onze professionals nemen je werk uit handen. We doen online research naar kansrijke accounts die bij jou passen. We volgen de laatste ontwikkelingen binnen deze organisaties en onderzoeken wat directeuren en managers op het web posten. 

Met die waardevolle informatie zijn we in staat om prospects op een verrassende manier te benaderen met een uitnodigende videoboodschap per e-mail of via LinkedIn. De connectie is gemaakt.

200710_Saleshelden_benger-photo_03183-LR 1 (1) (1)

Deze organisaties werken al met Saleshelden

Past jouw organisatie bij ABS?
200710_Saleshelden_benger-photo_03300-LR 1 (3) (1)

Prospecting 2.0

Tijdens persoonlijke videocalls gaan we de diepte in met jouw kansrijke prospects. Vol energie brengen we jouw unieke oplossing voor het voetlicht.

Via e-mail, telefoon en video leggen we uit hoe jouw product of dienst van meerwaarde is. Zo stuurt Saleshelden stapsgewijs via unieke ‘touchpoints’ aan op een persoonlijk gesprek. 

Wij maken de klant warm, zodat er van koude acquisitie geen sprake meer is. Het verhaal, de propositie van jouw bedrijf, is immers al bekend. Daarna geef jij de laatste duw richting conversie.

Wij leggen de basis voor een sterk partnerschap. Aan jou de taak om deze relatie in je verkoopproces verder uit te bouwen.  

Ontdek Account Based Sales

De verschillen tussen Telemarketing en Account Based Sales

Ill-traditionele-marketing-abs 2

Zo werkt een modern telemarketingbureau

Moderne sales strategie

Je unieke bedrijfsverhaal staat voorop. Het is daarom zaak om jouw ‘story’ optimaal over te brengen. Eerst verrassen we kansrijke prospects met een korte videouitnodiging die is afgestemd op hun situatie. Dan volgt een prettige kennismaking via een video call. Gedurende een reeks menselijke, warme contactmomenten betrekken we prospects bij jouw product, dienst en merk. Die aanpak is uiteindelijk veel effectiever dan een strikt zakelijke benadering.

Tarieven voor Account Based Sales

Natuurlijk wil je graag weten wat het kost als wij waardevolle accounts voor je gaan targeten. Dat leggen we je graag uit als we meer weten over de opdracht. De tarieven voor onze diensten staan niet vast. Bij de implementatie van een Account Based Sales strategie houden we namelijk rekening houden met heel wat facetten. Vooraf weten we ook niet welke diensten jij precies nodig hebt. ABS is maatwerk. Daag ons uit!

Ontvang meer informatie over Saleshelden