Persoonlijke-touch-telemarketing-ben-personeel-jong-poolen-lachen

B2B telemarketing met een persoonlijke touch

Bij Saleshelden geloven wij heilig in de visie dat koude acquisitie nooit werkt zonder een beetje warmte. Beter gezegd: dat ook de persoonlijke kant van groot belang is. Bij b2b telemarketing draait het weliswaar om het werven van klanten, maar geen enkele potentiële klant zit te wachten op een feitelijk verhaal zonder persoonlijke boodschap. Die kunt u tussen de regels door geven.

De manier van communiceren, ook aan de telefoon, is dus minstens zo belangrijk. Daarom zetten wij in op een prettig gesprek met persoonlijke touch. Zo bellen wij altijd met een zichtbaar nummer, zodat de vestigingsplaats meteen bekend is – dus nooit anoniem. We vertellen potentiële klanten wat u voor hen kunt betekenen, maar zonder al te ver in de te gaan op details. Dat kunt u zelf immers veel beter in een persoonlijk gesprek.

Meten-meetlint-pak-professioneel-bedrijf-b2b-

Meten is weten, juist bij b2b telemarketing

B2b telemarketing draait uiteraard ook om het slaan van spijkers met koppen. Een prettig, persoonlijk gesprek moet op een zeker moment overgaan in het genereren van een lead. Dat is het uiteindelijk doel. Om ervoor te zorgen dat dit ook daadwerkelijk het geval is, houden wij u altijd en overal op de hoogte. Dat doen we door middel van grondige en uitgebreide rapportages.

Zo ontvangt u van ons iedere 2 weken een gerichte rapportage, zodat u zelf heel eenvoudig de voortgang kunt checken. Daarnaast houden we van transparantie, zodat u meteen kunt zien wat ons werk u oplevert. Wanneer wij voor u een afspraak hebben gemaakt, ontvangt u direct een mail met daarin de belangrijkste details. Hetzelfde geldt voor de lead in kwestie. We laten er dus geen gras over groeien.

Map-pen-headset-programma-computer-help-ondersteuning-verkoop

Verkoopondersteuning op maat door middel van B2B telemarketing

Omdat ieder bedrijf, of iedere dienst anders is, is het voor u van belang om de juiste tone of voice te vinden. De wijze waarop potentiële klanten worden aangesproken, verschilt dan ook per bedrijfsgroep en per dienst. Bij b2b telemarketing is het dan ook van groot belang dat de andere persoon aan de telefoon op maat wordt benaderd. Gedegen voorwerk is dus vereist.

Onze professionals zorgen er dan ook voor dat de propositie van uw product of dienst sterk wordt neergezet. De mogelijke lead krijgt van ons een helder beeld van wat u te bieden heeft. Uiteraard maken wij hierbij ook handig gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen op het terrein van de telemarketing. Zoals we al eerder zeiden: meten is weten. Niet alleen voor u, maar ook voor onszelf – het helpt ons om continu beter te worden in wat we doen.

man-tafel-professioneel-wachten-afspraak-vervolg

Telemarketing B2B inzetten voor vervolgafspraken

Naast het genereren van nieuwe leads, kunt u b2b telemarketing ook inzetten voor periodieke contactmomenten. Denk hierbij aan het maken van een vervolgafspraak. Uiteraard zijn onze telemarketeers ook voor u altijd bereikbaar om te sparren of het stellen van vragen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 053 203 00 86, of laat een bericht achter via onze website.

Start zelf een campagne

Maak een afspraak en schakel onze helden in sales in!

Plan afspraak
Telemarketing