Bij Saleshelden werken wij op een moderne en bewezen manier. Wij hebben het over een moderne manier, omdat traditionele sales activiteiten twee grote mankementen hebben, namelijk willekeurigheid en ontijdigheid. Bij willekeurigheid ligt de focus op een zo groot mogelijk publiek proberen te bereiken, ongeacht of deze past bij het product of überhaupt de doelgroep vertegenwoordigd. Door gericht te werken en de connectie te vinden in een perfecte match creëren wij een duurzame oplossing die werkt voor beide partijen.

Ontijdigheid is tevens een factor dat salessucces in de weg staat. Ontijdigheid ontstaat als er nauwelijks wordt gekeken wanneer de markt ontvankelijk is voor contact. Wanneer de klant dat wel is, dat zoeken wij uit. Wij brengen alles in kaart om de kans op resultaat te optimaliseren.

Wij leveren werkende verbindingen. Met nieuwe klanten, kansen, inzichten en mogelijkheden. We zijn verbonden met jouw bedrijf en verzorgen jouw representatie naar nieuwe verbindingen op een manier dat past bij de identiteit van jouw bedrijf.

Account

Accounts zijn in onze ogen geen eenmalige klanten. Wij gaan op zoek naar klanten die een langdurige behoefte hebben aan jouw product of dienst. Het moet werken voor beide partijen. Alleen dan vind je de juiste connectie.

Based

Onderzoeken en data geven ons de juiste inzichten om de beste match te vinden. Wij gaan daarin gedegen te werk en vinden het succes in de details. Zo creëren wij een connectie die garant staat voor duurzaam succes.

Sales

Gedrevenheid is essentieel als het gaat om sales. Bij Saleshelden zit dit in ons bloed. Wij gaan voor de uitdaging en volharden in onze missie. Samen behalen wij de doelen, die we met onze klanten bepalen.

Wat levert Account Based Sales op?

Geen willekeur

Met onze eigen ABS methode voorkomen we de twee grote afbreukrisico’s van sales. We stellen gericht een account bestand op dat past bij de uitdaging en je aanbod. Daarmee voorkomen we dat we willekeurige mensen bereiken en voorkomen we het imago van de “ongewenste benadering”.

On time

Doordat we gericht een afspraak plannen voor een videogesprek, creëren we tijd en aandacht. We zorgen ervoor dat de klant ontvankelijk is voor jouw verhaal en geven de klant ook ruimte om zelf tijdens het gesprek zijn visie te delen. Hierdoor ontstaat er een dialoog dat stuurt op partnership en niet op eenmalige afname.

Working_connection

Opdrachtgevers

Bij Saleshelden zijn wij trots op onze klanten en op de successen die wij samen hebben geboekt. We hebben met ons werk prachtige bedrijven en organisatie verder kunnen helpen door connecties te creëren die werken. Wil je weten hoe wij daar in slagen?

Account Based Sales levert meer gekwalificeerde leads én een hogere conversie

Doove heeft de investering in Saleshelden dubbel en dwars terug verdiend 

 

Kwart van de benaderde bedrijven toont interesse in de propositie van Hoekman

Tauw schoof bij 92% van de getargetede gemeenten aan voor een kennismaking 

Wat je nog meer wilt weten over Saleshelden