Welkom bij het netwerk van helden

Wij zijn blij dat je ons hebt gevonden, want wij zoeken nieuwe Helden voor ons Heldenteam. Want dat is wat wij zijn; een hecht team van Helden.

We hebben individueel onze eigen specialismen en versterken en inspireren elkaar met onze skills, expertises en bevindingen. Er is één ding dat we bij Saleshelden met elkaar gemeen hebben en dat is dat we geen genoegen nemen met een nee. Wij zijn ja-jagers en dat zit in ons DNA.

Ben jij de Held die wij zoeken? Wil jij jouw professionele netwerk uitbreiden en ben jij klaar voor een succesvolle carrière? Zeg dan JA! tegen een plek in het team van Saleshelden

Het kantoor van Saleshelden in 360 graden

Loop alvast digitaal door het
kantoor van Saleshelden

Er zijn een miljoen verschillende manieren om nee te zeggen, maar voor ons telt alleen het antwoord: JA!

Excentriekelingen, rebellen en ondernemende doorzetters, zo typeren wij onszelf. Door hard te werken hebben wij elkaar gevonden. Samen vormen wij een hechte club, die elke dag het beste in elkaar naar boven wil halen.

En dat moet ook wel, want we weten als geen ander dat sales een kwetsbaar proces is. Er zijn wel een miljoen verschillende manieren om nee te zeggen tegen ons, maar wij zijn altijd op zoek naar die ene ja. Het zijn die ja-antwoorden waarbij we het succes ervaren en waar wij een kick van krijgen. Als individu en als team.

Dit zijn onze helden

We vormen een eigen netwerk van collega’s, maar ook alle klanten die we spreken dragen bij aan jouw professionele netwerk. Het maakt jouw carrière kansrijker.

Maurice Lok
Commercieel Manager
Frank Dijkstra
Projectmanager
Amber Wanders
Officemanager
Matthijs Notkamp
Team Manager
Stephen Mank
Inside Sales Specialist
Patrick Ensing
Inside Sales Specialist
Matthieu Weghorst
Inside Sales Specialist
Romee Blokdijk
Inside Sales Specialist
Dion Slot
Accountmanager Buitendienst
Lorenz Hassing
Inside Sales Specialist
Collin Nijland
Inside Sales Specialist
Andy Venema
Inside Sales Specialist
Teun
Chief Happiness Officer
David Pouw
Junior Inside Sales Specialist
Alex Wachtler
Directeur

Zeg ja tegen een carrière bij Saleshelden

Je staat aan het begin van je professionele ontwikkeling. We weten dat ieder begin lastig is. Wat wil je precies worden? En wat wil je gaan doen? Waar liggen jouw kwaliteiten en wat wil je over 5 jaar? Elke carrière begint met het vinden van jouw passie.

Bij Saleshelden geloven we in de kracht van een goed netwerk. Zeker als je aan de start staat van je werkende leven, is je netwerk nog niet op volle sterkte. En net zoals je aan jezelf bouwt, bouw je ook aan je netwerk. Bij Saleshelden helpen wij jou. Je leert niet alleen commercieel denken, excellent presenteren en verschillende verkooptechnieken, maar bij ons leer je ook het onderhouden van een professioneel netwerk, dat door ervaring en persoonlijk contact wordt opgebouwd.

Ons netwerk
van opdrachtgevers

Bij Saleshelden zijn wij trots op onze klanten en op de successen die wij samen hebben geboekt. We hebben met ons werk prachtige bedrijven en organisaties verder kunnen helpen door connecties te creëren die werken. Jij kunt nu deel gaan uitmaken van dit succes.

Verhalen

Bij Saleshelden vinden wij werkplezier extreem belangrijk. Wij doen dan ook veel toffe dingen samen, want bij ons geldt; Work hard, play hard! Ben jij klaar voor pocket azen tijdens één van onze pokeravonden of pak jij jouw koffer voor een succesvol weekend in Praag?

Dit is wat je zoal kunt verwachten bij Saleshelden!

Is Saleshelden de volgende stap in jouw carriere?

Adem jij sales en vind jij het leuk om potentiële klanten warm te maken voor de producten en de dienstverlening van onze opdrachtgevers? Wil je dat doen op een persoonlijke wijze, via een mix van (online) kanalen waarbij video een prominente rol speelt? Dan ben jij klaar voor een functie bij Saleshelden. Wees welkom