switch-img

 

Telefonische acquisitie uitbesteden

Jij bent goed in de corebusiness van je bedrijf, maar koude acquisitie is een vak apart. Gelukkig kan je die werkzaamheden eenvoudig uitbesteden. Bij Saleshelden zijn we er om voor jou nieuwe klanten te werven. Dat is wat we met een mooi woord ‘leadgeneratie’ noemen.

Wat is Account Based Sales?

Saleshelden - Account Based Sales kopie

Telefonische acquisitie uitbesteden aan professionals

Om tot een vervolgafspraak te komen met een potentiële klant, dien je de juiste snaren te raken. Saleshelden hanteert daarom een zeer gepersonaliseerde sales strategie: Account Based Sales.

Door vragen te stellen, interesse te tonen en de juiste toon te hanteren brengen wij de pijnpunten en uitdagingen van beslissers als directeuren en managers in kaart.

We lassen een aantal persoonlijke ‘touchpoints’ in waarbij we ervoor zorgen dat de unieke propositie van jouw product of bedrijf sterk en helder uiteen wordt gezet.

Zo leveren we warme leads af die klaar zijn voor conversie door jouw salesteam.

Ontdek Account Based Sales
image
Ill-traditionele-marketing-abs 2

Deze organisaties werken met Saleshelden

Past jouw organisatie bij ABS?

Zo start je een succesvolle leadgeneratie campagne

Meer kwalitatieve leads genereren?

De communicatie en besluitvorming vinden tegenwoordig grotendeels online plaats. Het is zaak om potentiële klanten voor je te winnen met een persoonlijke aanpak. Met de Account Based Sales aanpak brengt Saleshelden jouw bedrijf, organisatie, product of dienst op een unieke manier onder de aandacht. Zo ontvang jij alleen warme leads die werkelijk 'sales ready' zijn. 

Koude acquisitie is verleden tijd 

Met onze Account Based Sales methode selecteren en benaderen we alleen prospects die passen bij jouw corebusiness.  We keren organisaties binnenstebuiten en identificeren de belangrijkste beslissers. Denk aan directeuren, managers en andere leidinggevenden. Saleshelden voert online research uit om te achterhalen hoe deze medewerkers zich online presenteren. Die informatie stelt ons in staat gericht een connectie te maken via e-mail, telefoon of een videocall. Zo brengt Saleshelden jouw oplossing op een persoonlijke manier voor het voetlicht. Op warme, begripvolle wijze.

Voordelen leadgeneratie uitbesteden?

Jij hebt jouw expertise en wij de onze. Het genereren van b2b leads vergt vakmanschap. Saleshelden heeft die kennis en kunde door de jaren heen opgebouwd en geperfectioneerd.  Graag stropen we onze mouwen op voor jou. De missie? Leads overdragen die werkelijk matchen met jouw organisatie, product of dienst. Jij kan je als opdrachtgever blijven focussen op je corebusiness. Wij verkorten jouw salescycle. 

Ontvang meer informatie over de werkwijze van Saleshelden