Professionals-telefonische-acquisitie-bellen-persoon-headset

Koude acquisitie uitbesteden aan getrainde professionals

Als gezegd, het werven van nieuwe klanten is een vak apart. Om tot een vervolgafspraak te komen met een potentiële klant, dient u de juiste snaren te raken. Dat begint én eindigt in het geval van telefonische acquisitie uitbesteden bij een goed en vooral prettig gesprek. De persoon aan de andere kant van de lijn zit in de beginfase nog niet te wachten op technische details of feitjes. Het gevoel moet goed zijn.

Wij zetten dan ook hoog in op herkenbaarheid. Zo laten we altijd ons telefoonnummer zien, zodat de ontvanger weet waar we vandaan bellen. We gaan vervolgens op zoek naar een persoonlijke klik – door vragen te stellen, door interesse te tonen en de juiste toon te hanteren. Daarbij zorgen we ervoor dat de unieke propositie van uw product of bedrijf sterk en helder uiteen wordt gezet.

Opvolgen-bespreken-joost-melvin-samenwerken

Telefonische acquisitie uitbesteden en opvolgen van leads

Bij het uitbesteden van de telefonische acquisitie helpen we u vooral in de beginfase van het aanboren van een nieuw klantenbestand. Daarna is de beurt aan u, maar niet zonder dat we u daarbij helpen. Zo werken we altijd met een zogeheten ‘leadscore’,  die duidelijk maakt welke potentiële klant rijp is voor een salescall, een afspraak of een uitnodiging voor een evenement.

Inzicht daarin krijgt u van ons door middel van een tweewekelijkse rapportage, waarin de voortgang en de resultaten van ons werk uiteengezet zijn. Met behulp van de nieuwste technologische hulpmiddelen op het gebied van telemarketing houden we bovendien alles bij. Dit verschaft ons de mogelijkheid om het resultaat en de productiviteit te optimaliseren. Uw telefonische acquisitie uitbesteden bij Saleshelden is dus méér dan alleen de telefoontjes aan een ander overlaten.

kosten-spreadcheat-telemarketing-saleshelden

Kosten voor uitbesteden van telefonische acquisitie

Telemarketing voor koude acquisitie is secuur maatwerk. Ieder bedrijf is anders en daarmee ook iedere potentiële klantenkring. Beter gezegd: wat in de situatie van het ene bedrijf werkt, hoeft bij de ander niet per se ook aan te slaan. Om die reden liggen de kosten voor de telefonische acquisitie uitbesteden niet vast. Wij bekijken per opdrachtgever wat de beste aanpak is.

Uiteraard geven wij voor we beginnen wel een indicatie van de te verwachten kosten voor onze diensten. Deze hangen nauw samen met het aantal mensen dat gebeld gaat worden en de extra services die u verlangt. De prijs is tevens afhankelijk van het aantal diensten dat u afneemt. 

Kwaliteit-ervaring-bellen-telemarketing-werken-martijn

Ga voor kwalitatieve leads voor de verkoop uit te besteden

Bent u op zoek naar kwalitatieve leads, maar is koude acquisitie niks voor u? Laat ons ervaren team dan het ‘vuile werk’ voor u opknappen door het uitbesteden van de telefonische acquisitie! Onze experts zijn te bereiken op 053 203 00 86, of via het formulier op onze website. Zij zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden, rustig te sparren en uw business naar een hoger plan te tillen!

Start zelf een campagne

Maak een afspraak en schakel onze helden in sales in!

Plan afspraak
Telemarketing