B2B leads genereren

Stel je je eens voor dat je wordt gebeld door een bedrijf dat op zoek is naar potentiële klanten. Wat wil je dan vooral níet? Waarschijnlijk bevat je snelle, eerste antwoord op deze vraag termen als ‘opdringerig’, ‘onpersoonlijk’ en/of ‘vluchtig’. Met andere woorden, je wilt niet het gevoel krijgen dat je er niet toe doet – dat het de beller enkel en alleen om jouw zakelijke nut te doen is.

En alhoewel het daar uiteindelijk natuurlijk wel om draait, is leadgeneratie bij b2b in eerste instantie ook een persoonlijk iets. Om die reden zetten onze telemarketeers voor jou vooral in op een prettig, menselijk gesprek. Een gesprek waarin we niet meteen diep ingaan op zakelijke facetten, maar waarin we helder en duidelijk vertellen wie je bent en wat je voor de ander kunt betekenen. Maar dan dus wel met een persoonlijke touch. En door ook zelf vragen te stellen.

Logos-background-grade-1

Leadgeneratie klanten

Leadgeneratie is één, maar uiteindelijk wil je daar iets mee doen. Het doel is uiteraard om zoveel mogelijk klanten binnen te halen, zodat jouw product of dienst de aandacht krijgt die het verdient. Wij laten je dan ook precies weten hoe de zaken ervoor staan. Zo ontvangen onze klanten iedere 2 weken een gerichte rapportage met daarin de resultaten die ons werk heeft opgeleverd.

 

Bekijk alle cases
 

Slimme leadgeneratie 2.0 

Alhoewel onze telemarketeers streven naar kwalitatief hoogwaardige leads, bestaan er altijd verschillen. De ene lead is rijper om te worden opgevolgd dan de ander. Daarom maken we gebruik van de zogeheten leadscore. Hieraan kunnen we precies aflezen welke lead klaar is voor een salescall, bijvoorbeeld om een persoonlijke afspraak te maken. Meestal gebeurt dit als de lead al meerdere contactmomenten heeft gehad met jouw bedrijf.

Transparantie

  • 24 / 7

  • Wekelijks

  • Elke 2 weken

  • Maandelijks

24 / 7

Inzicht in de gemaakte afspraken via de Saleshelden-app.

Wekelijks

Updates over de lopende campagne, zodat je weet wat er speelt.

Elke 2 weken

In onze rapportages zie je precies wat we voor je gedaan hebben en hoe efficiënt we gewerkt hebben.

Maandelijks

Door regelmatig te evalueren, kunnen we daarna nóg beter voor je aan de slag.

Hulp nodig?

Kun je hulp gebruiken bij het werven van nieuwe klanten? Laat de leadgeneratie dan doen door onze professionals. Wij staan altijd voor je klaar, ook bij vragen of als u behoefte hebt om even te sparren. Met onze persoonlijke, vraaggerichte en op maat gesneden leadgeneratie voor b2b zorgen wij ervoor dat de koude acquisitie voor jouw bedrijf warm wordt. Interesse? Neem dan contact op via de website, of bel naar 053 203 00 86.

Hsu-Ben
BACKFULLL
Wilt u zich meer verdiepen? Bekijk dan onze telemarketing pagina voor meer informatie over onze unieke werkwijze.
Telemarketing