Telemarketing op een unieke manier

Hoe mooi zou het zijn als u kunt samenwerken met een partij die u écht goede leads aanlevert en niet voor de massa gaat? Aangenaam, wij zijn Saleshelden en wij verzorgen telemarketing op een manier die bij u past.

Saleshelden biedt u nieuwe klanten voor de lange termijn

U wilt kwalitatief hoogwaardige leads. Wij ook. Daarom is dat altijd ons uitgangspunt in telemarketing: kwaliteit gaat voor kwantiteit. Onze mensen kunnen uw nieuwe klanten precies vertellen wat u op persoonlijk niveau voor ze kunt betekenen. Naast hun positieve energie passen we ook nieuwe technische mogelijkheden slim toe. We optimaliseren onze productiviteit en uw resultaat continu. Daar zit onze kracht. Uiteraard werken we volledig transparant (tot op de seconde nauwkeurig). U krijgt direct een e-mail met wie u binnenkort een afspraak heeft. Ook ontvangt u elke twee weken een gerichte rapportage. Ons doel is om u met zo veel mogelijk leuke en interessante mensen aan tafel te zetten. Bent u er klaar voor?

Onze telemarketing werkt omdat we geloven in uw bedrijf

Tijdens de gesprekken werken onze ervaren mensen toe naar het maken van een natuurlijke klik met uw nieuwe klant. Wij weten precies hoe we een behoefte naar uw product of dienst kunnen aanwakkeren. Zo zetten we uw propositie optimaal in en kunnen we vragen uit de markt beter beantwoorden. Wij zetten uw verhaal nog sterker neer.

Alstublieft, kant-en-klare leads

Een persoonlijke aanpak werkt. Zeker in telemarketing. We bellen met een zichtbaar nummer uit de plaats waar u gevestigd bent en gaan we een band aan met uw nieuwe klant. Op een professionele manier plannen we bezoekafspraken in voor uw accountmanagers. Uw potentiële klant ontvangt van ons een bevestigingsmail (uiteraard vanaf uw bedrijfsdomein) met de gewenste datum en tijd. Daarna zijn onze Saleshelden klaar en kunnen uw eigen helden het afmaken. Natuurlijk blijven we met u meedenken. Onze projectmanagers zijn continu beschikbaar voor vragen of als u even wilt sparren. Want we doen het samen.

Wist u dat 67% van de klanten overstapt naar een andere leverancier omdat ze nooit meer iets van de verkoper horen? U kunt B2B telemarketing ook inzetten om periodieke contactmomenten in te plannen, bijvoorbeeld om vervolgafspraken te maken.

Onze klanten

In 6 stappen zelf ijzersterke buyer persona’s creëren

In 6 stappen zelf ijzersterke buyer persona’s creëren

Om een salescampagne te laten slagen is het van belang dat u precies weet bij wie uw boodschap moet aankomen. Wie is uw doelgroep, uw potentiële klant? Het opstellen van buyer persona's helpt u hierbij. Een buyer persona is een semi-fictieve afspiegeling van uw...

Het verschil maken met telemarketing

Het verschil maken met telemarketing

Telefonische acquisitie. Het lijkt misschien alsof iedere accountmanager dit in de vingers heeft, maar niets is minder waar. Veel accountmanagers hebben er zelfs een broertje dood aan. Een verhaal keer op keer opnieuw herhalen, altijd maar inspireren en overtuigen,...

De customer journey: wat is de reis van úw klant?

De customer journey: wat is de reis van úw klant?

Zeventig procent van het aankoopproces vindt tegenwoordig online plaats. Ook uw potentiële klant gaat online op zoek naar antwoorden op zijn vragen, nog ver voordat hij met uw bedrijf in aanraking komt. Het is dan ook essentieel dat u al in een vroeg stadium bij uw...