Telemarketing b2b in de praktijk

Hard werken

We zijn niet groot geworden omdat we een soort toverstok in ons kantoor hebben liggen waar wij leads uit kunnen toveren. Om goede afspraken te kunnen genereren is het belangrijk om samen hard te werken.

Samen met jou als klant zoeken wij actief naar verbeterpunten. Wij investeren hier veel in en verwachten van jou hetzelfde. Met onze persoonlijke aanpak gaan we verder dan anderen. We gaan voor een concrete afspraakdatum en -tijd inclusief adresgegevens. Jou naar een nutteloze afspraak sturen is kapitaalvernietiging.

Ons proces
Dirven

Getrainde helden

Je salestraject is in goede handen. Een echte salesheld word je namelijk niet zomaar. Onze helden volgen daarvoor een intensief traject van 19 maanden aan onze eigen Helden Academy.

Speciaal voor jouw salescampagne ontwikkelen we instructies op maat, inclusief een kennismaking met de helden die voor je aan de slag gaan. Door de persoonlijke, gedreven aanpak van onze getrainde helden zorgen we voor resultaat.

Onze helden
Telemarketing

Heldere inzichten

Je investeert salesbudget in onze telemarketinghelden, dus je wilt ook graag zien wat ze bereikt hebben voor je. Wij bieden je daarom elke twee weken overzichtelijke rapportages én een dashboard voor 24/7 inzicht. Hierin zie je direct hoe efficiënt de campagne verloopt.

Het aantal afspraken dat we gescoord hebben voor je, maar ook het aantal terugbelafspraken, delen we continu met je. Zo zie je wat onze inspanningen opleveren en waar nog verbetering mogelijk is.

Rapportages
Resultaat

Resultaat

We zijn er trots op dat telemarketing op onze manier zijn vruchten afwerpt. Het bewijs daarvoor delen we graag met je. In de vorm van rapportages en door cases uit de praktijk te delen.

Bekijk de video’s en lees de verhalen van onze klanten. Zij leggen graag uit welke uitdagingen we samen hebben overwonnen en hoe Saleshelden ze verder heeft geholpen door concrete afspraken te realiseren.

Bekijk alle cases

Start zelf een campagne

Maak een afspraak en schakel onze helden in sales in!

Plan afspraak
Cases