Onze internationale expertise, jouw sleutel tot succes

Bij Saleshelden hebben we verregaande kennis van de Duitse markt. Het is belangrijk dat je weet wie je klant is, wat de klant wil en hoe hij of zij aangesproken wil worden. Bij Saleshelden weten we dat. Met onze bewezen successen en onze kennis van de Duitse markt begeleiden we jouw bedrijf naar grenzeloze successen.

Het eerste contact leggen is onze specialiteit

Het leggen van het eerste contact met de Duitse doelgroep is een kunst op zich. Saleshelden neemt deze taak serieus en fungeert als jouw betrouwbare partner om waardevolle relaties op te bouwen in de Duitse zakenwereld. Of het nu gaat om persoonlijke ontmoetingen, virtuele presentaties of online netwerkevenementen: wij helpen jou om jouw bedrijf te introduceren aan de juiste mensen.

Intern Duitssprekende experts

Bij Saleshelden begrijpen we dat taal de sleutel is tot effectieve communicatie. Daarom hebben we intern Duitssprekende experts met diepgaande kennis van de lokale zakelijke cultuur. Onze professionals zorgen ervoor dat jouw boodschap niet alleen wordt begrepen, maar ook op een authentieke en overtuigende manier wordt overgebracht.

Account Based Sales voor de Duitse markt

Onze unieke Account Based Sales strategie is speciaal ontwikkeld voor de Duitse markt. Door ons te richten op individuele accounts en op bedrijven die het meest relevant zijn voor jouw doelen in Duitsland, bieden we een gepersonaliseerde aanpak die de kans op succes aanzienlijk vergroot.

Verover Duitsland met Saleshelden

Bij Saleshelden geloven we in grenzeloze mogelijkheden. Ontdek vandaag nog hoe wij jou kunnen helpen de Duitse markt te veroveren. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat ons samen de deuren openen naar nieuwe zakelijke kansen.

Met Saleshelden ben je niet alleen klaar voor de Duitse markt, je gaat hem zelfs veroveren.

Ons netwerk van opdrachtgevers

Tauw schoof bij 92% van de getargetede gemeente aan voor een kennismaking

Doove heeft de investering in Saleshelden dubbel en dwars terug verdiend

Account Based Sales levert meer gekwalificeerde leads én een hogere conversie

Kwart van de benaderde bedrijven toon interesse in de propositie van Hoekman