0
%
Helden
0
%
Gekwalificeerde leads
0
%
Effectieve conversie

Jobbing

Uitdaging

Ramina Reefman, Opper Jobber bij Jobbing: Wij bieden een nieuw concept aan op het gebied van job marketing, recruitment en employer branding. Ons specialisme is werving en selectie op basis van persoonlijkheid. Het is voor ons lastig om deze boodschap te verspreiden in de markt, terwijl we zelf druk zijn voor onze klanten. Daarom hebben we Saleshelden ingeschakeld.

Jobbing is echt een verlengstuk van de klant. We zijn heel sterk in de inhoud en dingen goed uitleggen. Maar bij het maken van afspraken met bedrijven die we nog niet kennen, kunnen we de hulp van Saleshelden goed gebruiken. Toen we hen tegenkwamen, hebben we dus al snel hun expertise ingezet in plaats van zelf een commercieel iemand aan te nemen.

Toen we Saleshelden tegenkwamen, hebben we al snel hun expertise ingezet in plaats van zelf een commercieel iemand aan te nemen.
 
Saleshelden klant Jobbing
Jobbing_03

Aanpak

Al meteen hadden we een duidelijke klik met Saleshelden. Ook al zitten we in een andere branche, we pakken zaken op een vergelijkbare manier aan. Net als zij hebben wij een vernieuwend concept in een traditionele markt.

 

Als startsein hebben we een presentatie gegeven bij Saleshelden aan alle personen die voor ons aan de slag zouden gaan. Want je moet Jobbing echt voelen. Wij wilden dat overbrengen op ze, zodat zij dat kunnen vertalen naar de klanten die zij gaan bellen. In kleine stapjes zijn we begonnen om de marktreactie te testen, vervolgens te evalueren en dat continu te blijven aanscherpen.

Jobbing_05

Resultaat

We hebben nog steeds evaluatierondes waarmee we proberen om Saleshelden nog beter voor ons te laten werken. Dat vinden we ook heel prettig. Dankzij onze structurele samenwerking verzorgen ze echt maatwerk voor ons. Op basis van onze behoefte bepalen we het aantal afspraken dat we willen realiseren. We krijgen ook regelmatig inzichtelijke overzichten van resultaten.

 

Diverse bedrijven waar Saleshelden ons aan tafel heeft gekregen, zijn ook daadwerkelijk klant geworden bij ons. We willen nu zorgen dat we nog meer uit de belcontacten halen. Dat is ons doel voor de komende periode.

Jobbing_011

Bekijk ook deze case

Jobbing_06

Voicedata

Bekijk hoe Voicedata ons inzet om nieuwe doelen te realiseren.

Start zelf een campagne

Maak een afspraak en schakel onze helden in sales in!

Plan afspraak
Telemarketing