0
%
Helden
0
%
Gekwalificeerde leads
0
%
Effectieve conversie

HK Autolease

Uitdaging

Robert-Jan Tijhof, Account Manager bij HK Autolease: Wij hebben als leasemaatschappij een bepaald aantal leasecontracten. Ons doel is dat we daar de komende jaren een groei voor gaan realiseren van 20%. Daarvoor moeten we wel onze boodschap naar buiten brengen en contacten leggen met bedrijven die ons nog niet kennen. Dat doet Saleshelden voor ons.

 

In principe betekent Saleshelden voor ons meer commerciële slagkracht om bij bedrijven aan tafel te komen. Bij leasing draait het om langdurige contracten. Je komt dus niet zomaar op het juiste moment binnen. Daarom is het belangrijk dat mensen weten wie we zijn en wat we doen. Zodat ze hopelijk aan ons denken op het moment dat ze nieuwe leasecontracten nodig hebben.

In principe betekent Saleshelden voor ons meer commerciële slagkracht om bij bedrijven aan tafel te komen.
 
Saleshelden klant Huiskes-Kokkeler
Huuskes-Kokkeler_03

Aanpak

Wij willen onze potentiële klanten, bedrijven met een wagenpark van minimaal 5 auto’s, overtuigen van onze aanpak. Aangezien Saleshelden het eerste contact voor ons legt, moeten de bellers goed weten hoe wij te werk gaan. Daarom hebben we ze bij ons uitgenodigd voor een rondleiding en presentatie.

 

We hebben verschillende batches met adressen in diverse branches. Zo hebben we eerst afspraken gemaakt met alle bedrijven uit de businessclubs waar we lid van zijn. Ook hebben we per branche gewerkt, dus alle installateurs of bouwbedrijven. Maar het kan ook geografisch zijn afgebakend. Dat overleggen we heel makkelijk met Saleshelden.

Huuskes-Kokkeler_05

Resultaat

Daadwerkelijke sales is heel moeilijk in ons vak. Nadat Saleshelden ons aan tafel heeft gekregen bij een potentiële klant, kan het nog wel een jaar of langer duren voordat er behoefte is aan een nieuw leasecontract. Pas op dat moment mogen we een offerte uitbrengen en worden we hopelijk gekozen. Toch komen we nu veel vaker aan tafel bij klanten door de inspanningen van Saleshelden.

 

De doelstelling die we hebben afgesproken is ook dat we aan tafel willen komen. Daarna zijn wij overtuigd genoeg van onze eigen kracht om het contract daadwerkelijk binnen te halen. Gelukkig zitten we dankzij Saleshelden bij steeds meer mooie bedrijven in de regio, dus onze doelstelling is behaald.

Huuskes-Kokkeler_04

Bekijk ook deze case

Huuskes-Kokkeler_06-1

Jobbing

Bekijk hoe Jobbing met nieuwe opdrachtgevers klikt door de inzet van onze helden.

Start zelf een campagne

Maak een afspraak en schakel onze helden in sales in!

Plan afspraak
Telemarketing