0
%
Helden
0
%
Gekwalificeerde leads
0
%
Effectieve conversie

Heracles Almelo

Uitdaging

Wouter van den Berg, Commercieel Manager bij Heracles Almelo: Wij hebben vier accountmanagers en die hebben allemaal hun eigen takenpakket en regio. Hun taak is vooral zo veel mogelijk naar buiten gaan om nieuwe klanten te ontmoeten. Maar dan moeten ze natuurlijk wel eerst alle bedrijven in hun regio kennen.

Daarvoor hebben we Saleshelden ingeschakeld. Zij gaan bellen met bedrijven die onze accountmanagers nog niet kennen om zo afspraken te maken. Zowel op basis van regio als op basis van het type bedrijf belt Saleshelden voor ons.

Ieder bedrijf heeft belang bij een samenwerking met Heracles Almelo, alleen je moet weten wat dat belang is. Daar werken we continu aan, want dat is de sleutel voor ons succes.
 
Saleshelden klant Heracles
Heracles_03

Aanpak

Ik heb een uitgebreide presentatie aan Saleshelden gegeven, zodat zij precies weten hoe wij bij Heracles Almelo werken en hoe zij moeten bellen. Het gaat erom dat ze heel goed weten wat de behoeften zijn van de bedrijven. Dat kan bijvoorbeeld zijn meer exposure of juist een groter netwerk opbouwen. Het gaat niet enkel om stoelen verkopen, we hebben veel meer te bieden en dat moeten de bellers van Saleshelden goed kunnen overbrengen.

 

Als we op zoek zijn naar start-ups of juist supermarkten, dan briefen we heel duidelijk wat we te bieden hebben voor deze doelgroepen. Vervolgens belt Saleshelden namens Heracles Almelo deze specifieke bedrijven om afspraken te maken voor onze accountmanagers.

Heracles_05

Resultaat

We werken al sinds medio 2017 met Saleshelden, dus de samenwerking bevalt goed. Door hun actieve houding behalen we prima resultaten. We hebben duidelijke afspraken gemaakt over hoeveel bedrijven ze per maand moeten bellen voor ons. Dat verloopt heel goed.

 

Eenmaal per maand evalueren we de samenwerking. Dan bedenken we ook tegenargumenten voor afwijzende antwoorden. Ieder bedrijf heeft namelijk belang bij een samenwerking met Heracles Almelo, alleen je moet helder in kaart hebben wat dat belang is. Daar werken we continu aan, want dat is de sleutel voor ons succes.

Heracles_04

Bekijk ook deze case

HK Autolease

Huiskes Kokkeler

Bekijk hoe Huiskes-Kokkeler Autolease met hulp van Saleshelden structureel de markt benadert.

Start zelf een campagne

Maak een afspraak en schakel onze helden in sales in!

Plan afspraak
Telemarketing