Waarom kiezen voor B2B Telemarketing?

Er zijn meer dan genoeg mensen die geïnteresseerd zijn in je producten of diensten. Maar hoe vindt je die? Door jouw doelgroep op de juiste manier te benaderen. Met kennis van zaken en op een persoonlijke manier. Probleemoplossend en concreet. Dat is het specialistisch vakwerk waar ons telemarketingbureau in gespecialiseerd is. Zet ons in en uw omzet gaat stijgen.

 

Onze professionals nemen werk uit handen. Zij genereren de leads door het eerste contact te leggen met potentiële klanten. Langzaam sturen zij aan op een persoonlijk gesprek. De klant wordt dus alvast warm gemaakt, zodat er van koude acquisitie geen sprake meer is. Het verhaal, de propositie van jouw bedrijf, is immers al bekend. Je hoeft onze voorzet op maat vervolgens alleen nog in te koppen.

Tevreden Saleshelden klanten

Tevreden klanten

Meer hoogwaardige leads. Dat klinkt als een mooi streven, nietwaar? Wij zorgen ervoor. Het mooiste compliment dat we van onze klanten krijgen, is dat we niet als een telemarketingbureau aanvoelen. Dat vinden we zelf ook. Want we mikken niet op de massa. We zetten juist in op kwaliteit.

 

Bekijk alle cases
 

Zo doen wij aan telemarketing

Je eigen unieke bedrijfsverhaal staat voorop. Bij het werven van nieuwe klanten brengen we jouw verhaal graag optimaal over door eerst een goede sfeer te scheppen. Een prettig eerste gesprek werkt. En het is uiteindelijk veel effectiever dan een strikt zakelijke benadering. Daarom kiezen de professionals van ons telemarketingbureau voor een benadering aan de menselijke kant.

Transparant

  • 24 / 7

  • Wekelijks

  • Elke 2 weken

  • Maandelijks

24 / 7

Inzicht in de gemaakte afspraken via de Saleshelden-app.

Wekelijks

Updates over de lopende campagne, zodat je weet wat er speelt.

Elke 2 weken

In onze rapportages zie je precies wat we voor je gedaan hebben en hoe efficiënt we gewerkt hebben.

Maandelijks

Door regelmatig te evalueren, kunnen we daarna nóg beter voor je aan de slag.

Tarieven voor B2B telemarketing

Natuurlijk wil je graag weten wat het kost als wij voor je gaan bellen. Dat leggen we je graag uit als we meer weten over de opdracht. De tarieven voor onze diensten staan niet vast. Als telemarketingbureau moeten we namelijk rekening houden met heel wat facetten. Ook weten we vooraf nooit precies welke diensten jij nodig hebt. Telemarketing is dan ook specifiek maatwerk. Daag ons uit.

Hsu-Ben
Saleshelden | Telemarketing bureau
Wilt je meer weten? Bekijk dan onze telemarketing pagina voor meer informatie over de werkwijze.