we_are

Wij zijn Saleshelden

Onze missie is om jouw organisatie gericht bij kansrijke, hoogwaardige prospects te introduceren. Om jouw unieke oplossing bij deze potentiële klanten op een persoonlijke manier onder de aandacht te brengen.

Account Based Sales draait om het overtreffen van verwachtingen en het bieden van een prettige experience. Zo draagt Saleshelden warme leads af die klaar zijn voor conversie door jouw salesteam.

Wat is Account Based Sales?
we_are
Trots en Toegewijd | Saleshelden

Trots en toegewijd

De offline en online saleswereld verandert sneller dan ooit. Saleshelden is een lerende organisatie met een eigen Academie. Nieuwe helden leiden we intern op. Ervaren helden dagen we uit om nieuwe verkooptechnieken aan te leren.

Saleshelden is in staat om snel in te spelen op veranderingen in de markt. Vol energie introduceren we jouw product, dienst of merk bij kansrijke prospects.

Saleshelden staat klaar om met trots een bijdrage te leveren aan jouw succes.

Moderne sales methode

Wij geloven in een persoonlijke benadering op het snijvlak van zakelijk en informeel. In het gericht benaderen van prospects op een prettige, menselijke manier.

Stop met het nabellen van leads die toch geen goede match voor je zijn. Val prospects niet langer lastig met onpersoonlijke campagnes. Kies voor het precisieschot in plaats van een 'lucky shot'.

Onze aanpak is een gamechanger. Elkaar online treffen wordt de norm. In dit digitale theater moet je veelbelovende prospects engageren. Met onze onderscheidende ABS-aanpak maken we voor jou graag het verschil.

Moderne sales methode | Saleshelden
Deze organisaties werken al met Saleshelden
rocket

Lanceer je eigen Account Based Sales campagne

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van ABS voor jouw organisatie? Laten we face-to-face kennis maken in een video call. Laten we samen in kaart brengen of deze moderne sales methode past bij jouw unieke situatie.

Start een ABS Campagne