switch-img
CASE STUDY

“Bij 92% van de
gemeenten aangeschoven
voor een gesprek”

TAUW is een toonaangevend milieuadviesbureau dat op basis van gedegen kennis en ervaring milieutechnische diensten levert aan de publieke en private sector. Hans Notkamp werkt er met veel plezier als teammanager Bodem. “Onze ingenieurs zijn vakspecialisten, maar ze hebben minder affiniteit met het leggen van nieuwe contacten. Saleshelden heeft daarom ons onderhoudsadvies omtrent wadi’s onder de aandacht gebracht van gemeenten." Hans waardeert:

- de transparante werkwijze;
- de informele samenwerking in combinatie met de juiste werkdruk;
- het feit dat Account Based Sales minder vrijblijvend is dan traditionele leadgeneratie;
- de accountmanagers echt voor je klaarstaan en luisteren naar feedback.
DOWNLOAD DE WHITEPAPER
saleshelden-vierkant-28

Op de radar verschijnen & een buzz creëren

Het doel van TAUW is om meer naamsbekendheid te krijgen in Gelderland en Overijssel. "Een milieuadvies is natuurlijk geen standaard product. Conversie was daarom niet ons hoofddoel. Een technisch advies leg je in de week. De verkoop heeft eventjes de tijd nodig. We zijn zeer tevreden dat ruim 92% van de explore calls heeft geleid tot een salesgesprek. Een prachtige score!"

Hans is tevreden over 'zijn' accountmanager bij Saleshelden. "Hij bezit de knowhow om ons technische advies kort en krachtig bij een geïnteresseerde gemeenteprofessional  onder de aandacht te brengen. Om die reden hebben we de wadi-campagne uitgebreid naar gemeenten in het zuiden van het land."

"De ABS-aanpak leent zich voor andere projecten van TAUW. We zien mogelijkheden voor de toekomst."