Onze cultuurwaarden

Geloof in jezelf

In de sales krijg je dagelijks te maken met gesprekken die niet uitmonden in het gewenste resultaat. Het is dan belangrijk dat je blijft geloven in jouw talent. Het is namelijk jouw talent om verbinding te maken en jij bent de persoon die de beste resultaten behaalt voor jouw klanten

Prestatiegericht

Sales en resultaat zijn sterk met verbonden. Een klant heeft grens qua geduld en wil waar voor zijn of haar geld. Wij willen elke dag het beste presteren voor onze klanten. Dit is iets wat je begrijpt en waar jij jouw kick uithaalt.

Betrokken

We zijn een hechte groep collega's die gezelligheid erg belangrijk vindt. Ondanks de individuele doelstellingen werken we als een team samen en ondernemen we leuke dingen, zodat we elkaar steeds beter leren kennen.

Uitdagend

Durf te groeien en te ontwikkelen. We dagen je uit om steeds beter te worden. Je maakt elke dag wel iets anders mee en daar moet je mee om kunnen gaan. Vier je succes en blijf bewegen naar de volgende stap. Dat doen we samen. Als Salesheld en als team.

Wat doet Saleshelden?

Bij Saleshelden helpen wij onze klanten aan warme, gekwalificeerde leads, om hun klantenkring te kunnen uitbreiden. Dit doen wij op een onderscheidende manier via onze Account Based Sales Methode.

Door middel van videopresentaties maken we nader kennis met onze prospect en presenteren wij hoe we hem/haar kunnen helpen met de dienstverlening van ons account.

Working_connection

Account

Accounts zijn in onze ogen geen eenmalige klanten. Wij gaan op zoek naar matches die een langdurige behoefte hebben aan de producten of diensten van onze klanten. Het moet werken voor beide partijen. Alleen dan vind je de juiste connectie.

Based

Onderzoeken en data geven ons de juiste inzichten om de beste match te vinden. Wij gaan daarin gedegen te werk en vinden het succes in de details. Zo creëren wij een connectie die garant staat voor duurzaam succes.

Sales

Gedrevenheid is essentieel als het gaat om sales. Bij Saleshelden zit dit in ons bloed. Wij gaan voor de uitdaging en volharden in onze missie. Samen behalen wij de doelen, die we met onze klanten bepalen.

Resultaat voor onze opdrachtgevers

Sales en resultaat zijn sterk met verbonden. Een klant wil waar voor zijn of haar geld en heeft geen oneindig geduld. Voor ons betekent dat we altijd onder druk staan. Het resultaat moet voor onze klanten werken. Dat betekent dat we de verbindingen die we maken, een positief resultaat opleveren voor hun business.

Maar wat werkt dan? Dat is een vraag die we bij elke klant stellen. Het maakt ons creatief in de aanpak zonder daarbij met losse ideeën te schieten. We proberen niet zomaar alles.

Verhalen

Bij Saleshelden vinden wij werkplezier extreem belangrijk. Wij doen dan ook veel toffe dingen samen, want bij ons geldt; Work hard, play hard! Ben jij klaar voor pocket azen tijdens één van onze pokeravonden of pak jij jouw koffer voor een succesvol weekend in Praag?

kom meer te weten over
onze organisatie