switch-img
WHITEPAPER

Account Based Sales, telemarketing óf het beste van beide werelden?

Je wilt innoveren, jezelf verbeteren, als bedrijf groeien! Daar heb je geschikte leads voor nodig. Vers bloed om nieuwe business te genereren. Maar hoe sleep je die nieuwe klanten in de wacht?

Je kan kiezen voor telemarketing, ultramoderne acquisitie en alles daartussenin. In deze paper bespreken we 16 criteria waarmee jij de juiste vorm voor jouw organisatie bepaalt. Aan bod komen:

- de historische ontwikkeling van telemarketing en ABS;
- de verschillende stijlen van (koude) acquisitie;
- de criteria om de passende vorm te kiezen.

Connect met kansrijke potentiële klanten. Download onze whitepaper.

DOWNLOAD DE WHITEPAPER
hoi-namen

B2B-prospecting:  een creatief sales specialisme

Moderne B2B-prospecting komt voor in meerdere vormen en smaken. Het effectief en doelgericht benaderen van de markt verandert namelijk voortdurend. 

Het aantal digitale communicatiekanalen groeit en pre-sales vindt vaker online plaats. Moderne leadgeneratie is een veelzijdige salesdiscipline geworden. Een creatief vak waar je als verkoper de juiste kennis en mindset voor moet hebben. 

Telemarketing en ABS kan je beschouwen als de uitersten van een breed spectrum. Het is zaak de juiste stijl - dat kan ook een hybride vorm zijn - te kiezen die past bij jouw organisatie. Zo win je het hart van nieuwe klanten en dat is het startsein voor prachtige samenwerkingen.

Kies de passende vorm van leadgeneratie 

Hoogwaardige leads zijn de levensader van jouw organisatie. Hoe kan jij deze potentiële klanten het beste benaderen? Natuurlijk is iedere organisatie  uniek, maar voor alle bedrijven geldt in wezen hetzelfde. Een verrassende, eerste indruk maak je maar één keer!

In deze whitepaper behandelen we puntsgewijs  criteria die jou helpen de juiste vorm van koude acquisitie te kiezen. In welke branche ben je actief? Wat is jouw klantwaarde en wat is je gemiddelde sales cyclus?

Door deze - en vele andere criteria - mee te wegen, kan jij tot een gericht plan van aanpak komen voor jouw organisatie. Dat is de weg naar meer zakelijk succes!

saleshelden-hoog-7
image-landingpage

Ontdek de wereld van moderne B2B-prospecting