switch-img
WHITEPAPER

Val op met persoonlijke video

Een van de belangrijke pijlers van moderne, gerichte sales is video. Het is de manier om meer prospects naar klant te converteren. Waarom?

Met video prospecting ben je in staat om potentiële klanten sterker bij je merk en dienstverlening te betrekken met persoonlijke video's als:

-de webcam;
-de screen share;
-de profile pull;
-de playlist.

Maak blijvende connecties. Download onze whitepaper over video prospecting en het toepassen van video binnen Account Based Sales.

DOWNLOAD DE WHITEPAPER
hoi-namen

Maak een warme connectie met video

Ons brein is geëvolueerd om visuele input supersnel te verwerken. Een creatieve video pitch stelt je in staat een lach op iemands gezicht te toveren.

Of laat de ogen van een prospect twinkelen wanneer jij krachtig de USP van je dienst benoemt en vertelt over jouw oplossing.

Vergeet niet dat je met video de dagelijkse sleur van een prospect doorbreekt.  Hoe leuk is het dan, wanneer hij jouw unieke aanbod kan bekijken in plaats van lezen. 

Met video voeg je beleving toe. Een e-mailtje of telefoongesprek kan daar niet aan tippen.

Voordelen van video prospecting 

E-mails met ingebedde video zijn populairder dan hun tegenhanger zonder beeld.

Video prospecting levert ook tijdwinst op. Heen en weer mailen en bellen is saai en tijdrovend. Maak vaker gebruik van de 'record button' of een energieke videocall.

Bovendien krijg je met persoonlijke video sneller de gunfactor van DMU-leden. Deze managers geven aan dat ze originele video's prefereren boven tekst. 

Productvideo's boosten het aantal aankoopbeslissingen en op webpagina's met beeld en geluid blijven bezoekers langer hangen.

200710_Saleshelden_benger-photo_03300-LR 1 (3) (1)
Val-op-met-persoonlijke-video

Ontdek de wereld van Video Prospecting binnen Account Based Sales