Onboarding

Heeft u zelf de contentmakers in huis die perfect uw prospects kunnen veranderen in warme leads? Dan helpen wij u op weg met Onboarding, het inregelen van alle software voor Marketing Automation. En natuurlijk kunnen wij daarna van uw kansen klanten maken via telemarketing.

De eerste stap richting Marketing Automation

Alle begin is moeilijk en daarom helpen we u daar graag bij. Laat ons u uitleggen hoe de verschillende softwarepakketten voor Marketing Automation werken en uw medewerkers kunnen er zelf mee aan de slag. Ook bij het creëren van de eerste content helpen we u graag. Gaandeweg bloeit binnen uw bedrijf de kennis op die u nodig heeft om de juiste content aan de juiste persoon te bieden op het juiste moment. Dat is de eerste stap naar conversie.

Wij faciliteren en trainen uw bedrijf

Er zijn meerdere redenen waarom u de contentcreatie en Marketing Automation binnen uw bedrijf wilt houden. Dat begrijpen wij volkomen. Gebruiken onze expertise en u kunt er direct op een goede manier mee aan de slag. Onze ervaring helpt u verder en biedt u handvatten voor de toekomst. Doordat wij alles inregelen, faciliteren wij de mogelijkheden die u zoekt. Bovendien trainen wij uw medewerkers om het zelf te gaan doen.

Schakel ons in wanneer u ons nodig heeft

Wilt u graag dat we uw warme leads telefonisch gaan benaderen en deze kansen omzetten in klanten? Dat kunnen wij als geen ander voor u. Wilt u dat we in uw systeem meekijken om uw Marketing Automation nog verder te optimaliseren? Ook dat doen we graag. Onze helden staan voor u klaar wanneer u ze nodig heeft. Schakel ons in wanneer u wilt. Wij zijn er voor u.

In 6 stappen zelf ijzersterke buyer persona’s creëren

In 6 stappen zelf ijzersterke buyer persona’s creëren

Om een salescampagne te laten slagen is het van belang dat u precies weet bij wie uw boodschap moet aankomen. Wie is uw doelgroep, uw potentiële klant? Het opstellen van buyer persona's helpt u hierbij. Een buyer persona is een semi-fictieve afspiegeling van uw...

Het verschil maken met telemarketing

Het verschil maken met telemarketing

Telefonische acquisitie. Het lijkt misschien alsof iedere accountmanager dit in de vingers heeft, maar niets is minder waar. Veel accountmanagers hebben er zelfs een broertje dood aan. Een verhaal keer op keer opnieuw herhalen, altijd maar inspireren en overtuigen,...

De customer journey: wat is de reis van úw klant?

De customer journey: wat is de reis van úw klant?

Zeventig procent van het aankoopproces vindt tegenwoordig online plaats. Ook uw potentiële klant gaat online op zoek naar antwoorden op zijn vragen, nog ver voordat hij met uw bedrijf in aanraking komt. Het is dan ook essentieel dat u al in een vroeg stadium bij uw...

Succesvol met Marketing Automation in 7 stappen

Marketing Automation, voor veel marketeers een nieuwe uitdaging. Help prospects in het aankoopproces door hen proactief en geautomatiseerd relevante content aan te bieden. Doel: anonieme online bezoekers omzetten naar prospects en uiteindelijk loyale klanten. Start vandaag om uw bedrijf succesvol te laten zijn met Marketing Automation. Vraag de whitepaper eenvoudig aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

Whitepaper